En smaksrik fremtid
Følg lidenskapen din for livets søte gleder og lær deg å mestre den elegante kunsten å konditorere, sjokolade og bake.
Velkommen til et program som kombinerer solid teori med praktisk erfaring, og som utvikler både håndverk og kreativitet i bakerverdenen.
Bachelorstudiet foregår i sjarmerende Luzern i Sveits, og inkluderer overnatting, måltider og forsikring. I tillegg er studiet godkjent av Lånekassen. Det første året inkluderer også et garantert, betalt internship i Sveits – en perfekt start på din fremtidige karriere.
Fra konfekt til perfeksjon
Oppdag hemmelighetene bak å lage deilige kaker og bakverk, samtidig som du fordyper deg i håndverkstradisjonen bak brød- og croissantbaking og kunsten å lage sjokolade Vårt program går lenger enn bakerkunsten, og sikrer at du også tilegner deg viktige ferdigheter i grunnleggende kulinariske kunnskaper, matsikkerhet, ernæring og akademiske studieferdigheter.
Etter endt utdanning vil du ikke bare ha finpusset konditorferdighetene dine, men også ha en dyp forståelse av teknologien bak sjokoladeproduksjon og baking. Med nyvunnet kreativitet og presisjon vil du være godt rustet til å ta fatt på en givende karriere innen dette spesialiserte håndverket.
Kontakt oss
Programmets struktur
- År 1 – Internasjonalt diplom
- Teori og praksis i grunnleggende klassisk konditori, europeisk bakverk, grunnleggende sjokoladeproduksjon, ernæring, mattrygghet m.m. Språk: Fransk og tysk.
- Praksisplass: 4-6 måneder i Sveits (garantert og betalt ca. 30 000 NOK/måned).
- År 2 – Avansert internasjonalt diplom
- Teori og praksis innen iskrem og desserter, avanserte sjokoladepraliner, petit fours og petit gâteaux, entremets-kaker, kunstnerisk presentasjon, cateringvirksomhet samt forretningsledelse, kostnadsstyring, arbeidsledelse osv.
- Praksis: 4-6 måneder i Sveits eller internasjonalt (betalt)
- År 3 – Bachelorgrad
- Teoretiske studier i kulinarisk ledelse, kreativitet og entreprenørskap, ledelse av matservering, utvikling av nye matprodukter osv.
- Praksis: 4-6 måneder i Sveits eller internasjonalt (betalt)
Kontakt oss for priser og detaljert studieplan.
Opptakskrav
- Minimum 17 år
- Vitnemål fra videregående skole eller tilsvarende
- IELTS 5.0-nivå eller tilsvarende
- For de som ikke oppfyller kravene til engelskkunnskaper, tilbyr vi et intensivkurs som er designet for å gi studentene mulighet til å forbedre sine språkferdigheter.
Er du klar for å få utløp for din lidenskap for konditori og baking? Bli med oss og ta det første skrittet mot en vellykket fremtid.