For karrierebyttere, gründere i mat- og drikkeindustrien og kulinariske entusiaster
Tilegn deg relevante lederferdigheter, utvikle egne matkonsepter, lag oppskriftsbøker og utarbeid en forretningsplan. Bygg de ferdighetene du trenger for å starte din egen virksomhet.
Dette programmet passer perfekt for deg som ønsker å bytte karriere og utforske det kulinariske feltet – og som vil skaffe seg kunnskapen som kreves for å starte restauranter eller andre gastronomiske prosjekter.
Studiene foregår i Le Bouveret utenfor Montreux i Sveits. Kost, losji og helseforsikring er inkludert i skolepengene. All undervisning foregår på engelsk. Utdanningen er godkjent for støtte gjennom Lånekassen.
Vil du vite mer?
Culinary Arts Academy Switzerland regnes som den fremste kokkeskolen i Sveits – og en av de beste i verden.
Få dyp innsikt i den revolusjonerende mat- og drikkeverdenen, og tilegn deg kunnskap om de nyeste trendene og innovasjonene. Bygg opp lederegenskaper som er relevante og overførbare – ferdigheter som vil styrke din nye karrierevei. Lær myke ferdigheter som kreativ tenkning, interkulturell kompetanse, samarbeid og emosjonell intelligens. Utdanningen går over to semestre, hver på 11 uker.

Du oppnår følgende grader:
- Master of International Business in Culinary Business Management fra Culinary Arts Academy Switzerland, i samarbeid med César Ritz Colleges Switzerland.
- Master of Arts in Culinary Business Management fra University of Derby, Storbritannia.
Opptakskrav:
- Anerkjent bachelorgrad i et hvilket som helst fagområde.
- Engelsk språkkunnskaper.
- Anbefalt minimumsalder: 21 år.
Vil du vite mer om praktiske detaljer, emner, studieopplegg og prosjektarbeid?