For karrierebyttere, gründere i mat- og drikkeindustrien og kulinariske entusiaster

Tilegn deg relevante lederferdigheter, utvikle egne matkonsepter, lag oppskriftsbøker og utarbeid en forretningsplan. Bygg de ferdighetene du trenger for å starte din egen virksomhet.

Dette programmet passer perfekt for deg som ønsker å bytte karriere og utforske det kulinariske feltet – og som vil skaffe seg kunnskapen som kreves for å starte restauranter eller andre gastronomiske prosjekter.

Studiene foregår i Le Bouveret utenfor Montreux i Sveits. Kost, losji og helseforsikring er inkludert i skolepengene. All undervisning foregår på engelsk. Utdanningen er godkjent for støtte gjennom Lånekassen.

Vil du vite mer?

Culinary Arts Academy Switzerland regnes som den fremste kokkeskolen i Sveits – og en av de beste i verden.

Få dyp innsikt i den revolusjonerende mat- og drikkeverdenen, og tilegn deg kunnskap om de nyeste trendene og innovasjonene. Bygg opp lederegenskaper som er relevante og overførbare – ferdigheter som vil styrke din nye karrierevei. Lær myke ferdigheter som kreativ tenkning, interkulturell kompetanse, samarbeid og emosjonell intelligens. Utdanningen går over to semestre, hver på 11 uker.

Mastergrad i kulinarisk bedriftsledelse (MA) 2
Studenter tillsammans med den världsberömde kocken Anton Mosimann, en kär gäst och partner till skolan.

Du oppnår følgende grader:

  • Master of International Business in Culinary Business Management fra Culinary Arts Academy Switzerland, i samarbeid med César Ritz Colleges Switzerland.
  • Master of Arts in Culinary Business Management fra University of Derby, Storbritannia.

Opptakskrav:

  • Anerkjent bachelorgrad i et hvilket som helst fagområde.
  • Engelsk språkkunnskaper.
  • Anbefalt minimumsalder: 21 år.

Vil du vite mer om praktiske detaljer, emner, studieopplegg og prosjektarbeid?

Kontakt oss